Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dziś pobrałem lola i tak chcę sobie pograć ale czuję, że nie umiem.

Mógłby ktoś podrzucić filmy czy coś w których są zmiany od czasu wakacji (nie gram od kiedy był darmowy lot do Turcji)

Aaa i jest teraz nadal bol czy coś innego? 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Od czasów lotów do Turcji zmieniło się wszystko. Cała meta wywrócona do góry nogami w sumie x3 

Nowa jungla, regeneracja many, wiele nerfów/bufów, nowe itemy oraz champy - tego jest za dużo by wymieniać. Musisz trochę pograć, a akurat masz czas bo jest preseason, więc na spokojnie możesz wszystko ogarnąć.

A bolowcy i l# mają się dobrze, zapewne wymienili kilka razy spacje, ale dalej utrzymują się w licznym gronie. 

Opublikowano

Od czasów lotów do Turcji zmieniło się wszystko. Cała meta wywrócona do góry nogami w sumie x3 

Nowa jungla, regeneracja many, wiele nerfów/bufów, nowe itemy oraz champy - tego jest za dużo by wymieniać. Musisz trochę pograć, a akurat masz czas bo jest preseason, więc na spokojnie możesz wszystko ogarnąć.

A bolowcy i l# mają się dobrze, zapewne wymienili kilka razy spacje, ale dalej utrzymują się w licznym gronie. 

@Silhouette czyli bol wszystko oki mogę katować spację? xD

Opublikowano

Tak, bol nadal działa i możesz katować spację, ale polecam jednak grać bez tego. Większa zabawa. ;) 

Opublikowano

Już koncówka preseasonu, w styczniu są lcs, więc preseason kończy się w 2-3 tygodniu

Opublikowano

Tak, bol nadal działa i możesz katować spację, ale polecam jednak grać bez tego. Większa zabawa. ;)

Ja z tej gry już dawno nie mam zabawy.

Tylko sprawdzę jaki poziom trzymają turki. 

Opublikowano

Nie widzę potrzeby grania na bolu. Co to za gra z czitami?

Ale tak to nowa meta jest, calkowiscie sie zmienila.. Nowa mapa i jungla. 

Nowe itemy i soundtrack. Mam nadzieje, ze ci sie spodobaja te zmiany, bo jest lepiej niz kiedys! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...